Menu
Loading…

JOB-MAN 3100 C minilæsser

JOB-MAN 3100 C minilæsser med kabine kommer komforten i højsædet på denne maskine. En veludført og støjsvag kabine, der gør arbejdet lidt lettere, specielt med varmeapparatet tændt på en kold dag. En maskine til de mere krævende opgaver, hvor der skal spilles lidt med musklerne, dog uden det går ud over smidigheden
i den knækstyrede læsser.

Med stor brydekraft i løftefunktionen, via Z-geometri i tilt funktionen, og med en tiplast i skovl på hele 1.869 kg, vil denne maskine hurtigt blive dit foretrukne arbejdsredskab. Det stabile drivværk består af en Perkins 4 cylinders dieselmotor med 50 HK, og Danfoss kørehydraulik der overfører trækket til alle 4 hjul. Maskinen er udstyret med en elektrisk styret mekanisk 100 % differentialespærre, og du har mulighed for justering af fremdrift hastigheden via inch funktion – alt dette gør maskinen til en alsidig arbejdshest.

Minilæsseren har bl.a. som standardudstyr hydraulisk hurtigskifte, multifunktions joystik, 4 hydrauliske udtag på løftearm (heraf elektrisk styring af de 2), LED arbejdslamper for og bag, kørelys, samt komfortsæde.
Ved montering af tilbehør på hurtigskiftet, er denne maskine en fantastisk hjælp i hverdagen.

Tekniske data

Tilbehør

JOB-MAN - Sdr. Ringvej 1 - 6600 Vejen - 7021 2628