Menu
Loading…

JOB-MAN 3240 AC minilæsser

JOB-MAN 3240 AC minilæsser med denne ekstra brede kabine, hvor der er kælet for komforten. Med både varmeapparat og aircondition anlæg monteret, kan det let blive et problem at forlade maskinen. En maskine til de mere krævende opgaver, hvor der skal spilles lidt med musklerne, dog uden det går ud over smidigheden i den knækstyrede læsser. Med stor brydekraft i løftefunktionen, via Z-geometri i tilt funktionen, og med en tiplast i skovl på hele 2.009 kg, vil denne maskine hurtigt blive dit foretrukne arbejdsredskab.

Det stabile drivværk består af en Perkins 4 cylinders dieselmotor med 50 HK, og Danfoss kørehydraulik der overfører trækket til alle 4 hjul. Denne minilæser er udstyret med en elektrisk styret mekanisk 100 % differentialespærre, og du har mulighed for justering af fremdrift hastigheden via inch funktion
– alt dette gør minilæsseren til en alsidig arbejdshest.Maskinen har bl.a. som standardudstyr: hydraulisk hurtigskifte, multifunktions joystik, 4 hydrauliske udtag på løftearm (heraf elektrisk styring af de 2 udtag), LED arbejdslamper for og bag, kørelys, samt komfortsæde. Som option, bl.a. en 27 km/t højgears version og montering af brede hjul.
Ved montering af tilbehør på hurtigskiftet, er denne maskine en fantastisk hjælp i hverdagen.

Tekniske data

Tilbehør

JOB-MAN - Sdr. Ringvej 1 - 6600 Vejen - 7021 2628